Yes, onze webshop is online! Bij Bleshyou vind je bijzondere planten met een eigen karakter.

How do they do it anyway?

Bleshyou ruilt en verkoopt planten met een eigen karakter en levensverhaal. Dat biedt veel inspiratie voor particulieren, maar ook zakelijk kan Bleshyou veel betekenen. Persoonlijk, en op maat gemaakt denkt Bleshyou graag mee over de groene aankleding van jouw eigen zaak, over de mogelijkheden voor presentjes voor personeel of het verzorgen van workshops voor groepen. Heb je een andere vraag? Schroom niet om ons te bellen en een vrijblijvende afspraak te maken.

Bijsmaak

De jongens van online sneaker boutique Bijsmaak zijn al maanden druk bezig met een nieuwe locatie waar je U tegen zegt! Een inspirerende nieuwe plek, waar oude en nieuwe elementen samen komen. Wij hadden de eer om al een deel van de groene aankleding te verzorgen.

Fika

In het centrum van Nijmegen vind je sinds 2015 lunch- en borrelcafé Fika. Met een knipoog naar de Scandinavische landen serveren ze smörrebröd, specialty coffee, kaneelbroodjes en aquavit cocktails. Deens design siert het interieur en daar sluit ons groen naadloos op aan.

Bovemij

Verzekeringsmaatschappij Bovemij brachten we zadenpakketten op maat. Deze gaan in de welkomstpakketten voor nieuwe werknemers. Zo kan ieder zijn zaadje planten op de werkvloer, proost op die vruchtbare samenwerking.

Guesthouse Vertoef

Guesthouse Vertoef vind je midden in hartje Nijmegen, op twee minuten loopafstand van het centraal station. Een sfeervolle locatie om elkaar of jezelf te mogen ontmoeten, zodat je terecht kan zeggen ‘Het is goed toeven daar’. En niet alleen voor de bezoekers is het goed toeven, ook de planten van Bleshyou vermaken zich daar opperbest.

Zaden op maat: Bloemerstraat

Organisatie Blossom werkt er hardt aan om van de Bloemerstraat een kleurrijkere straat in centrum Nijmegen te maken. Onder de noemer ‘De bloemerstraat bloeit’ kregen bezoekers van de straat een op maat gemaakt zakje zaden mee naar huis. Bleshyou mocht meedenken over de vormgeving en het verzorgen van de zaden.

Toevoegen…
  • Geen producten in je winkelmand.