Yes, onze webshop is online! Bij Bleshyou vind je bijzondere planten met een eigen karakter.

Organische plantenvoeding | Soil Sisters

3.9524.95

De zussen van Soil Sisters hebben een ontzettend mooi product op de markt gezet, waar ieder plantenhart (en plantliefhebber-hart) sneller van gaat kloppen! Ze ontwikkelden de grondleggers. Ideale voedingstabletten voor je plant!

Een Grondlegger bestaat uit 100% organische voeding. Kopje onder in de aarde geeft de grondlegger gedurende 365 dagen natuurlijke meststof af aan de bodem van je plant. Met één exemplaar ben je dus klaar voor een jaar; op een plens water en onvoorwaardelijke liefde na dan.

Een Grondlegger bestaat uit langzaam werkende stikstof, natuurlijke humuszuren en gunstige bodembacteriën. Ze verbeteren de potgrond en zorgen ervoor dat de wortels van je plant de meststoffen goed kunnen opnemen, zodat je plant gelijkmatig groeit en gezond blijft. Het is daarmee een groen en veel beter alternatief voor kunstmest.

Gemaakt met liefde voor het milieu zijn de Grondleggers van Soil Sisters geschikt voor alle potplanten. Van je favoriete ficus in de woonkamer en de pronkende pannenkoek op de vensterbank, tot de vergeten-varen op de afzuigkap. De Grondlegger bevat álle mineralen en goede bacteriën die je kamerplant nodig heeft om keihard te kunnen shinen. Plant-aardig noemen we dat!

Wissen

Alle voedingsstoffen en gunstige bodembacteriën die je plant nodig heeft voor een heel jaar, 100% organisch. Graaf een gaatje, druk de Grondlegger 5 cm onder de grond en geef water.

Één 10 grams Grondlegger Mini per pot van 10-15 cm.
Één 21 grams Grondlegger Maxi per pot van 15-20 cm.

Wat zit er in?
Stikstof (N) 12%, Fosfor (P) 8%, Kalium (K) 8%, Zwavel (S) 3%, IJzer (Fe) 2,5%, bodem verbeterende ingrediënten: organische stof 77,5%, sporenelementen 16,5%, humuszuren 4%, wortelbacteriën 2%.

Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaard zijn Grondleggers 36 maanden houdbaar.

Gewicht Niet beschikbaar

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Organische plantenvoeding | Soil Sisters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie:
Toevoegen…
  • Geen producten in je winkelmand.