Yes, onze webshop is online! Bij Bleshyou vind je bijzondere planten met een eigen karakter.

bleshyou

Bleshyou neemt andere vormen aan

In 2014 startte Bleshyou als een plek waar je jouw planten kon inleveren, planten kon kopen van (hobby)kwekers en een plek om te praten over je liefde voor groen. Op 26 juni 2022 heeft Bleshyou haar winkeldeuren gesloten. Wat de toekomst brengt is nog onduidelijk, maar hou ons zeker in de gaten!

Team

Toen Ilse van Asten (32) in 2014 als afstudeerproject aan de HKU een eigen onderneming kon beginnen was het duidelijk wat dat zou worden: een plantenwinkel zoals je ‘m nog niet zou kennen. Haar ervaring bij de bloemist leerde haar dat klanten vaak kritisch zoeken naar de allermooiste planten. Maar wat de een lelijk vindt, kan de ander heel mooi vinden. Waarom planten weggooien die nog leven? Met Bleshyou richt Ilse zich op de verkoop én ruil van nieuwe en tweedehands planten die allemaal een eigen karakter en levensverhaal hebben. Toch besloot Ilse in 2022 haar onderneming Bleshyou ruimte te geven voor andere dingen. Dit betekent dat de winkeldeuren zijn gesloten. Als er in de toekomst nieuwe dingen zijn om te delen doen we dat zeker!

Openingstijden

Permanent gesloten.

Contact

In contact komen met Bleshyou? Vragen omtrent de nieuwe vorm van Bleshyou? Wij worden altijd blij van berichten van andere plantenfanatiekelingen of gewoon een gezellig berichtje of een vraag. Laat het ons gerust weten. We streven ernaar je vraag of opmerking zo snel mogelijk te beantwoorden.

Je kan een mail sturen naar info@bleshyou.nl
Kvk: 60476311
Kcb-nummer: 1000366

Toevoegen…
  • Geen producten in je winkelmand.