Yes, onze webshop is online! Bij Bleshyou vind je bijzondere planten met een eigen karakter.

bleshyou

Bleshyou ruilt en verkoopt planten met een eigen karakter en levensverhaal

Bij Bleshyou kun je de meest bijzondere planten kopen. Niet alleen speciaal om wie of wat ze zijn, maar vooral bijzonder om hun verhaal en achtergrond. Een deel van de plantencollectie komt direct van de (hobby)kweker. Handelen ze vanuit pure hobby, passie of zijn ze er toevallig ingerold? Deze verhalen zijn terug te lezen in de winkel en krijg je, inclusief verzorgingstips, verpakt bij je aankoop. Zo hebben we op dit moment vleeseters, excentrieke cactussen en vetplanten, tillandsia’s in alle soorten en maten en diverse soorten sierasperge (asparagus) in huis. Bleshyou maakt daarnaast een selectie van opvallende planten op de veiling. Bij deze planten wordt er vooral achtergrond informatie gegeven over de plant en verzorgingstips. Ook verkoopt Bleshyou een wonderlijke collectie aan potten en hangers en andere gadgets. Sinds december 2017 is het mogelijk om de planten te kopen op de webshop, maar natuurlijk is de fysieke winkel in hartje Nijmegen ook dagelijks geopend.

Tweedehands planten inleveren en/of ruilen

Is jouw plant te groot of te onhandig voor in je huis? Breng ‘m dan naar de fysieke Bleshyou-winkel, zodat er geen groen onnodig verloren gaat. Samen beschrijven we het levensverhaal van jouw plant, zodat de nieuwe eigenaar de plant meteen leert kennen. Ook kun je tegen een kleine vergoeding een tweedehands plant ruilen voor een andere (tweedehands) plant. De tweedehands planten zijn nu nog alleen in de winkel te koop en te herkennen aan een prikkertje bij de plant, waarop het verhaal is terug te vinden.

Team

Toen Ilse van Asten (31) in 2014 als afstudeerproject aan de HKU een eigen onderneming kon beginnen was het duidelijk wat dat zou worden: een plantenwinkel zoals je ‘m nog niet zou kennen. Haar ervaring bij de bloemist leerde haar dat klanten vaak kritisch zoeken naar de allermooiste planten. Maar wat de een lelijk vindt, kan de ander heel mooi vinden. Waarom planten weggooien die nog leven? Met Bleshyou richt Ilse zich op de verkoop én ruil van nieuwe en tweedehands planten die allemaal een eigen karakter en levensverhaal hebben. In de winkel tref je naast Ilse ook Lisa, Simen en Emma. Inmiddels drie vaste gezichten in het Bleshyou team! Deze vrolijke dames en heer worden net zo vrolijk van groen als menig plantenfanaat. Ze hebben elk een eigen favoriete plant, maar als het op planten-praat aankomt dan staan ze voor alles open, want het groene bloed stroomt daar waar het niet gaan kan en van ons allemaal is het huis of studentenkamer al snel te klein voor alle planten die wie ooit nog zelf willen! Werken als een kind in een snoepwinkel 😉 Een plantenteam ten top en geloof ons; dat werkt extra aanstekelijk <3

Ilse (Bleshyou) en Jettie (512) samen onder één dak

Bleshyou zit gevestigd aan de van Broeckhuysenstraat 20 in Nijmegen. Daar zitten wij gevestigd in de onweerstaanbare winkel van 512 (mode & design).

Leuk om te weten: In juni 2017 wonnen Bleshyou & 512 de vakjuryprijs én de tweede plek van de publieksprijs van de Dutch Retail Experience Award in de categorie ‘Women’.

512

512 is een magazijn met ideeën voor alle mode- en designminners. De identiteit van de merken maakt 512 fris en eigenzinnig. De voorraad varieert van gevestigde tot opkomende namen. Eens in de vier maanden organiseert 512 een evenement waarbij mode- en designliefhebbers onder het genot van een borrel en een noot samen kunnen komen voor een leuke avond. Het label genaamd Wakker is het huismerk van 512 en vult de winkel aan met een aantal sterke basics, afgeleid van de trend en gemaakt met vier handen.

www.512-nijmegen.nl

Openingstijden

Maandag     gesloten
dinsdag        10:00u   –   18:00u
woensdag    10:00u   –   18:00u
donderdag   10:00u   –   18:00u
vrijdag          10:00u   –   18:00u
zaterdag       10:00u   –   17:00u
zondag          12:00u   –   17:00u

De winkel is te vinden aan de van Broeckhuysenstraat 20, in Nijmegen. Bleshyou is gevestigd in het pand van 512 Nijmegen.

Contact

In contact komen met Bleshyou? Wij worden altijd blij van berichten van andere plantenfanatiekelingen of gewoon een gezellig berichtje of een vraag. Laat het ons gerust weten. We streven ernaar je vraag of opmerking zo snel mogelijk te beantwoorden.

Je kan een mail sturen naar info@bleshyou.nl of even bellen naar 024 66 368 64 
Kvk: 60476311
Kcb-nummer: 1000366

Toevoegen…
  • Geen producten in je winkelmand.