Yes, onze webshop is online! Bij Bleshyou vind je bijzondere planten met een eigen karakter.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

De pakketten van Bleshyou worden bezorgd via De Fietskoeriers (en als er geen fietskoerier fietst in jouw stad of dorp dan werken zij samen met DHL). Voor het bezorgen van pakketten tot 10kg brengen wij €6,95 in rekening. Voor het bezorgen van pakketten boven de 10kg brengen wij €13,25 in rekening, met een max van 30kg. Zit je bestelling boven de 30kg? Dan betaal je €15,00. Goed nieuws: Bij bestellingen boven de €75,00 nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening!

Wanneer kan ik mijn bestelling in huis verwachten?

Wij streven ernaar om jouw aankoop zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Bestellingen die op een werkdag voor 16:00u zijn besteld, worden binnen 2 – 3 werkdagen geleverd. Bleshyou is op dit moment een eenmanszaak en hoewel we steeds meer helpende handjes binnen de Bleshyou muren hebben, kan het onverhoopt zijn dat we vanwege drukte niet direct kunnen leveren. We houden je graag op de hoogte van je bestelling. Let op: Bij nachtvorst kunnen wij niet alle producten direct verzenden. Planten kunnen hiervoor erg gevoelig zijn en zullen dus, net als wij, niet graag de deur uitgaan als het vriest. Wij verpakken de planten zo goed, en warm, mogelijk, maar vragen je begrip om bij nachtvorst ons de levering iets langer uit te laten stellen. Hier houden we je uiteraard van op de hoogte!

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Jazeker. Bij bestellingen die op een werkdag voor 16:00u worden besteld kunnen wij ervoor zorgen dat deze de volgende werkdag klaar staat in de winkel. De winkel vind je aan de van Broeckhuysenstraat 20, 6511 PJ Nijmegen. Voor openingstijden kan je kijken bij het kopje ‘contact’. Bestellingen die na 16:00u worden geplaatst nemen wij de volgende werkdag in behandeling en zullen de werkdag daarop klaar staan in de winkel. Let wel; de openingstijden van de winkel maken je ophaalmoment iets flexibeler. Dus je bestelling kan ook op zaterdag of zondag worden afgehaald.

Wat kan ik van mijn bestelling verwachten?

Planten zijn natuurproducten en kunnen daarom van elkaar verschillen. Dat maakt ze ook zo leuk! Er bestaan geen exact dezelfde planten en dat maakt je bestelling nou net zo bijzonder. We streven ernaar om je planten bestelling zo goed mogelijk overeen te laten komen met de afbeelding, maar een mogelijke afwijking in vorm of grootte is mogelijk. We leveren de planten standaard zonder sierpot. Ps. Nog even en op de webshop vind je ook andere producten dan alleen planten. Hierbij kan je er in de meeste gevallen vanuit gaan dat deze niet afwijken van de voorgestelde afbeelding. Als dit wel het geval is, vermelden wij dit bij de productinformatie.

Wat als ik mijn bestelling op een ander adres geleverd wil hebben?

Dit kan! Geef dit even bij je bestelling aan. Dan zorgen wij dat je pakket wordt geleverd bij het door jou uitgekozen adres.

Wat als mijn bestelling een cadeau is?

Wat leuk! Wij zijn dol op cadeaus. Geef even aan bij je bestelling in het vakje ‘opmerkingen’ of je bestelling ter cadeau ingepakt dient te worden. Dan zorgen wij dat er, naast alle reguliere verpakkingsmaterialen, ook een leuk papier om het product zit.

Kan ik een verlanglijstje met producten bewaren voor een volgend bezoek?

Bij ieder product in de Bleshyou webshop vind je een hartje. Klik op dit hartje en het product wordt automatisch toegevoegd aan je verlanglijstje. <3

Mag ik mijn plant retour sturen?

Plant-retour:

We zouden het jammer vinden als de plant en jij toch niet matchen, maar we begrijpen dat dit niet altijd vooraf te zeggen is. Dit is dan ook geen probleem. Je mag de plant retour sturen, mits je dit binnen drie werkdagen kan doen. Is dit voor jou, om welke reden dan ook, niet haalbaar? Neem dan even contact met ons op. Dan bekijken we samen even hoe we dit het beste kunnen oplossen. Voor het retourneren van een plant vind je bij je bestelling een retourformulier, hierop vind je alle informatie over hoe je het product kan terugsturen.

Het aankoopbedrag storten we binnen maximaal 14 dagen terug op je rekening. Verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw eigen rekening.

Overig product retour:

Bij producten die niet voor plant doorgaan heb je 14 dagen bedenktijd om je product wel/of niet terug te sturen. Voor het terugsturen van een product vind je bij je bestelling een retourformulier, hierop vind je alle informatie over hoe je het product kan terugsturen.

Het aankoopbedrag storten we binnen maximaal 14 dagen terug op je rekening. Verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw eigen rekening.

Mag ik mijn plant ook via de fysieke winkel retourneren?

Je mag ook met je online bestelling langskomen in de winkel indien je hem wil retourneren. Vergeet dan niet je aankoopbewijs en retourformulier mee te nemen, zodat we het in de winkel verder kunnen afhandelen. Ook hiervoor geldt dat je dit bij planten al binnen drie werkdagen dient te doen. Is dit voor jou, om welke reden dan ook, niet haalbaar? Neem dan even contact met ons op. Dan bekijken we samen even hoe we dit het beste kunnen oplossen. Voor overige producten geldt gewoon je 14 dagen bedenktijd, ook als je hem via de winkel komt retourneren.

Is er iets mis met je aankoop?

Oei, laat ons dit dan meteen even weten door telefonisch (024 66 368 64) of per mail (info@bleshyou.nl) contact op te nemen. Probeer zo goed mogelijk te omschrijven waar het product of plant is beschadigd, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Als je de mogelijkheid hebt, maak dan even een foto van het product of de plant. In overleg sturen we je, indien je in je recht staat, een nieuw product of plant, of retourneren je aankoopbedrag. Soms vragen we je eerst om je product of plant naar ons terug te sturen. Hiervoor kun je het retourformulier gebruiken dat je bij je bestelling aantreft.

Wat als mijn (planten)wens niet in jullie webshop staat?

Staat jouw favoriete plant of product er niet tussen, maar heb je hem bijvoorbeeld wel voorbij zien komen op onze Instagram of Facebook? Of ben je al een lange tijd op zoek naar die ene plant, die je maar nergens tegenkomt? Schroom dan niet om ons even een berichtje te sturen, wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. <3

Toevoegen…
  • Geen producten in je winkelmand.