Yes, onze webshop is online! Bij Bleshyou vind je bijzondere planten met een eigen karakter.

Maranta Leuconeura Kerchoveana

4.95

LET OP: VANWEGE VAKANTIE WORDEN ALLE WEBSHOPBESTELLINGEN NA 30 AUGUSTUS PAS NA 20 SEPTEMBER VERZONDEN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK. DE WINKEL IS GEWOON OPEN EN VOOR VRAGEN ZIJN WIJ GEWOON BEREIKBAAR.

LIEFS, TEAM BLESHYOU

De Maranta Leuconeura ‘Kerchoveana’ is een verrassende bladplant. Niet alleen vanwege zijn 10 vlekken op het blad (hierdoor wordt de plant ook wel tiengebodenplant genoemd) en zijn frisgroene kleur, maar vooral ook vanwege zijn leuke manier van ‘communicatie’. ’s Avonds gaat de plant lekker op tijd naar ‘bed’, waarop hij zijn bladeren sluit en ’s ochtends klapt hij zijn bladeren weer open. Een mooie manier om te zien hoe bewust een plant zich is van zijn/haar omgeving.

Beschikbaar via nabestelling

De Maranta Leuconeura is een makkelijke plant, mits je hem niet te vaak vergeet. Hij houdt van regelmaat en zeker niet van uitdroging. Zon op zijn blad vindt hij niet fijn, dus zorg dat je hem niet in direct zonlicht plaatst. Voor mensen met een iets minder lichte huis/kamer is de Maranta een uitkomst, want hij kan goed wat donkerder staan.

–  Uitgebreide verzorgingstips sturen we mee met de plant.
–  De Maranta leveren we in een plastic pot. Exclusief sierpot en exclusief getoonde bijproducten.

Gewicht 0.400 kg
Diameter pot

12 cm

Hoogte

+/- 35 cm

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maranta Leuconeura Kerchoveana” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Toevoegen…
  • Geen producten in je winkelmand.